Tuesday, January 5, 2010

ADC informeert twee dagen lang in vrieskoude bezoekers op Antwerpse Meir (België) over dierproeven en dierproefvrije producten


ADC zet het nieuwe jaar goed in

2 dagen lang geslaagde informatiestand Antwerpen

05-01-2010 St. Anti Dierproeven Coalitie


Het was een drukte van jewelste op de Antwerpse Meir tijdens de start van de soldenperiode. Al was het bitter koud, voor de vrijwilligers van de Anti Dierproeven Coalitie het uitgelezen moment om mensen te informeren over dierproeven, dierproefvrije technieken en dierproefvrije producten.

Bij het begin van een nieuw jaar maken vele mensen goede voornemens, wij vroegen de mensen om in 2010 enkel dierproefvrije producten te kopen. Met dit goede voornemen geef jeeen krachtig signaal aan alle bedrijven die nog steeds kiezen om hun producten op dieren te testen.

Een dier is geen gebruiksvoorwerp, daarom zal de Anti Dierproeven Coalitie ook in 2010 verder blijven vechten voor de dieren opgesloten in laboratoria.

Je zal ons dit jaar heel vaak in winkelstraten tegenkomen met onze sensibiliseringscampagne.

Daarnaast zullen we natuurlijk even gedreven actie blijven voeren om dierproeven te stoppen. Onze eerste 2 actiedagen vinden plaats op donderdag 7 en vrijdag 15 januari. Meer informatie vind je hier.

(Bron: http://www.stopdierproeven.org/)
(Bron foto's: St. Anti Dierproeven Coalitie)

No comments:

Post a Comment