Wednesday, December 30, 2009

Tv-babe Bridget Maasland woest op Italiaanse organisatie Save the Dogs - Maasland beschuldigd van onduidelijk financieel beheer st. Dutchy Puppy


Bridget Maasland woedend op hondenstichting

30-12-2009 van onze redactie, De Telegraaf


AMSTERDAM - Bridget Maasland is woedend op hondenorganisatie Save the Dogs, die Dutchy Puppy, de stichting van de presentatrice, ervan beticht onduidelijk beheer van financiën te voeren.

"Ze willen exclusiviteit en dat kan en wil ik ze niet geven", vertelt Bridget in Shownieuws. De Italiaanse organisatie, die zich inzet voor Roemeense zwerfhonden, zou Dutchy Puppy vaak hebben verzocht inzicht te geven in de besteding van donaties die zijn binnengekomen.

"Ik ga niet alles wat we binnenhalen aan één stichting geven, anders kunnen we net zo goed Save the Dogs gaan heten. Dutchy Puppy is een onafhankelijke stichting en we steunen wie we willen steunen."

De beschuldiging dat haar stichting niet kosjer met de donaties omgaat, verwijst een boze Bridget dan ook resoluut naar het rijk der fabelen. "We zijn zo transparant als het maar kan, en het maakt me furieus dat ze een stichting ten gronde willen richten omdat ze niet hun zin krijgen."

Volgens Bridget kan de organisatie hun tijd beter besteden. "Het is schandalig, ik begrijp het niet. Laten ze zich richten om honden, nu het zo koud is, een goede plek te geven."

(Bron: http://www.telegraaf.nl/)
(Bron foto: archief Kraaijer)

No comments:

Post a Comment