Wednesday, November 25, 2009

Ouderwetse lawaai-demo's zaterdag ter ondersteuning twee gevangen nertsenbevrijdsters


28 nov: Solidariteitsactie DBF-verdachten

25-11-2009 Dierenbevrijdingsfront-supportersgroep, IndyMedia


Op dit moment zitten twee vrouwen in Nederland vast op verdenking van het vrijlaten van nertsen. Beide vrouwen worden in beperking gehouden. Dit betekent dat hen al het contact met de buitenwereld is ontzegd, behalve het contact met hun advocaten. Geen bezoek, telefoontjes of brieven en geen contact met andere gevangenen. De advocaten hebben ook beperkingen opgelegd gekregen en mogen dus niets zeggen over de gevangenen en hun zaak.

De staat beschermt dierenuitbuiters en probeert met repressie de dierenbevrijdingsbeweging kapot te maken. Met het nemen van extreme maatregelen probeert justitie deze vrijheidsstrijders te breken. Gevangenschap zal onze idealen echter niet kapotmaken en door solidariteit blijven wij sterk!

Solidariteitsactie DBF-verdachten

Laat weten dat je deze vrouwen steunt in hun strijd voor dieren! Kom aanstaande zaterdag 28 november naar de lawaaidemonstratie in Nieuwersluis, waar één van de activisten gevangen wordt gehouden. We zullen met veel lawaai onze mede-activiste laten weten dat zij er niet alleen voor staat. Wij eisen de vrijheid voor alle mensen en dieren! Met deze solidariteitsactie doorbreken we de isolatie. Onze solidariteit is sterker dan gevangenismuren!

Er gaat bij voldoende animo een bus vanuit Amsterdam en Utrecht naar PI Nieuwersluis. Er wordt voor eten en drinken onderweg gezorgd. Om de kosten van het vervoer te drukken vragen we iedereen om een bijdrage van tussen de €8 en €12. Stuur je aanmelding naar dbf-sg@riseup.net, zodat we weten of de bus kan rijden!

Vertrektijden zaterdag 28 november
Amsterdam, Eerste Schinkelstraat 16 – 14.45 uur
Utrecht, Jaarbeursplein - 16.00 uur

Aanvang solidariteitsactie bij PI Nieuwersluis, Zandpad 3 – 16.30 uur.

(Bron: http://www.indymedia.nl/)
(Bron foto: IndyMedia)

No comments:

Post a Comment